BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 20 June 2011

semak

semak mata aku memandangsambil melihat orang orang yang terlalu obses dengan pasangan masing masing tapi tak sedar yang dyeorng tu da sampai memuakkan orang sekeliling. yes. xsalah nak tunjuk yang ko sayang. tapi tak kan la nak post kat facebook pnye wall.
contoh :

*sayang, honey nak mandi ni. honey rindu sayang la. sayang tunggu honey k? kalau honey da abes mandi, honey gtau sayang tau. tunggu k? honey sayang sayang. mwwwwahh! i love u!*

hadoyai. privacy la sikit babe. benda ni bole anta msg kn? handphone ad kn? yes. memang bukan tempat aku nak complain. maybe aku pon ad buat. sape tau. my mistake. harap harap xde la. and yes, memang aku takde hak pon nak complain. but dude, annoying kot.

ppppppppppppplease la nyahhh.
benda macam tu tak perlu nak tunjuk. orang tua skang ni makin maju. ramai yang dah ada facebook. even my parents ad. so, benda macam tu, kalau orang orang tua tengok, kan kena maki. percuma je dapat sepinggan bebelan dan caci maki masak cili padi. skati la guys, kalau nak kena, try la. :) good luck.

2 comments:

redo amin said...

hmm...doa je la agar mereka2x itu bahagia... hehe

emma swittuff said...

amin. :)