BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 20 May 2011

time

there are times that i wish i could undo. times that i wish i could erase. there are time that i wish that it was just a dream. everyone makes mistakes. everyone regrets. but somehow we make the same mistake all over again. wtf kan. sakit tu kena terima banyak banyak kali. kalau boleh pusing balik masa, memang dah pusing dah. tapi memang tak kan dapat. bila pikir pikir balik, memang dah buat banyak salah. lagi lagi kat family. dah bertimbun timbun. samapai mati pon tak kan habis. memang la slalu minta maaf. tapi boleh ke orang tu nak maafkan? mana la kita nak tau. kalau dia tak maafkan? kan sampai mati kita kena tanggung dosa. manusia. memang ada sifat tak puas hati. memang ada sifat berdendam. lagi lagi kalau pompuan. cepat jeles. dengan apa apa pun nak jeles. jiran sebelah beli sofa baru, dye pon nak beli sofa baru gak. bukan ada orang nak dudok pon kn. buang duit je. buat semak rumah. ish. jiran sebelah beli rantai emas, dye pon nak gak. ishh. pakai banyak banyak, last last kena ragut. sape susah? haaa. sendiri naya. tapi manusia tetap manusia. memang macam tu.

kalau ada time machine kan best. :) tapi bukan melanggar hukum alam ke?

2 comments:

redo amin said...

saya pula byk melawan ckp mak bapak...tanpa sedar n x mntk maaf...

emma swittuff said...

same here dude. :(