BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 21 November 2010

bila cinta

sama macam status dalam facebook. kadang kadang benda ni semua buat aku fikir. betol ke aku sekarang ni di lamun cinta. betul ke dia ni untuk aku? or dia ni hanya nak main kan aku. tuhan je yang tau. sekuat mana pon otak aku perah kn sisa sisa fikiran. aku masih xtau. kenapa xda klue di beri untuk kita cari jodoh. serious cakap. aku memang takut nak kawen. sebab setiap impian bdak budak pompuan adalahh nak kawen n hidup happily ever after. camna alau benda tu bukan untuk aku. macam mana kalau aku salah tafsir and ended up kawen dengan org yg salah. aku bukan gatal sangat nk kawen. just kadang kadang aku ter fikir. even artis2 bole cerai, kita ni, ap tah lagi. tuhan je la yg tau kn. :D

3 comments:

Arip said...

pilihan ibu bapa sentiasa terbaik dari ladang ! :)

KArtuniS BLoG said...

yg penting...ko kenalah tanam betul2 niat ko nak kawen..antara ikut orng lain or ada sometihng ko nak buat dalam perkawenan ko..jgn lah ko bandingkan ngat artis..perkawenan ko..ada ko punyer..ko yg jaga..dan ko yg bina...jd jgn ikut plan orng lain...plan lah dengan cara ko tersendiri...


-kartunis kehidupan-

Anis Akhir said...

betul tu ema.. setiap perempuan psti ada impian nk berkawen.. cuma ada yg jodoh cepat, ada yg lmbat.. utk menemui insan yg btl2 sesuai dgn kita, bukannya sng.. sb tu adakalanya ssorg tu smpai berkali2 putus, dn sering kali putus hrpn ttg jodoh ni... sebab tu la kita kena cekal utk hdpi sbrg dugaan dari-Nya.:)