BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 14 September 2010

slamat hari raya


raya tahun ni agak kosong kalau nk compare dgn taun2 yg lepas. xrasa akan raya, xrasa dah raya, xrasa tgh raya. aku xsempat raya di rumah pon. smuanya di penang. apa2 pn slamat menyambut hari raya. aku nk mntak maap kt smua org yg knl aku, smua yg igt dyeorg knl aku tp x, smua yg dgar psal aku tp xknl aku, dan bermacam jenis manusia di atas mukabumi ini. aku nk mendedikasikan post blog yg baru ini kepada kwn kwn aku. please forgive me.


PHILOMINA LIGHTER, NURQASRINA SHARBINI, AUDREY UDING CLEMANT, FATIN ATIQAH ABD GHANI.
i miss u guys dearly. gla2 aku rindu torg. mmg x terkata. lamak aku x temu torg. even for raya kta xbertemu. i miss u guys. come home. come to my house for raya. please babes. i do need u here. sp mok tolong aku bla mak aku plh open house? sp mok dgn ku braya umah org gk? sp mok dgn ku net moto los2 g raya? aku rindu. mak aku nanyak. bla torg mok dtg umah. aku xtauk. aku mok glak torg dtg, aku pdh klak2 la dknya datang. IMYP! aku mok mntak maap, spanjang kta knl dr form 1 dlok, aku ada polah salah ngn torg. ng ada nk. bnyak gk ya. aku mntak maap bnyak2. please forgive me. kta try bnyak bnda bru sama2. kta sama2 plh bnda jaik, kta sm2 plh bnda bait. aku rindu torg. rindu nk lepak n kaka. rindu nk bkumpol n bercerita. rindu nk g skolah dgn tudong nk tlampau pendek wlaupn plo pngawas. sapa gk nk mok dok ngn aku d blakang kelas n bercerita mun x uding ngn eqah? sapa gk nk teman aku ronggey k moto mun x plo? spa gk ngn aku bercerita d taman mun x ngan qas? aku xda sapa d btu. aku ada torg jk. tuhan jk tauk cmne rasa ati aku rindu. tuhan jk tauk bnyak ne aku dh nangis. i miss u ppl. come home.

NURNADIA MAISARAH, NUR ALIA, ERMALINA FAIZ.

raya datang lagi. dlu bla kta 1st jumpa, aku kat penang. aku erma, aliyy, mayy. org 1st yg aku knl d uitm. the perfect room mates. erma farmasi, aliyy tourism, mayy culinary n aku mechanical. nothing in common. everyone is from different background. aku dgn mayy dlu salu lompat2 katil. farmasi n aliyy akn jerit2 sroh stop. sbb takot katel runtoh. haha! peduli apa, aku dgn mayy pon lompat laa. :) dlu kta slalu buli farmasi. sleep tight, sweet drems. adik dia yg bagi. ntah la. at least dia ada adik yg akan slalu igtkan dia utk tidor lena. aku xda. sorry farmasi. aliyy n aku akn slalu sroh mayy bwak makanan lebeh dr kitchen. lapa. sshkan mayy je. nk angkat brg berat2. sorry susahkan ko mayy. aliyy, aku dgn mayy slalu mntak kerepek ko sedangkan makanan tu mak ko bwak utk ko mkn. kami habiskan sbb sedap. sorry aliyy. roomates, i m really really sorry. aku tau spanjang korg dgn aku, aku da bnyak sshkan korg. mmg tlampau bnyak. aku dok jaoh. korg pon pk bnyak utk kesenangan aku. im sorry dear.


NORA IWANA, SITI NOORJANNAH.

Sempena raya ni,aku nak mintak maaf banyak2 atas segala silap aku.Korg pon tau aku macam mana kan.Semoga raya ni membawa seribu nikmat untuk korg. korg sgt baik kat aku. aku rasa aku xlayak nk dok umah tu. nora yg salu teman g 7e beli barangan penting. salu dgn aku n aliyy g mencuba bnda baru. slalu lepak n bercerita tenang kan fikiran. slalu bg aku nasihat yg munasabah. nora. aku mntak maap kalau aku buat slah. aku mmg buat salah bnyak kat ko. aku ngaku. aku mntak ko maapkan aku. jannah, ko adalah pompuan plg gedik buat2 comel pnah aku jmpa. :) but u are a frue friend. klau ko pk bnda tu salah, ko akn marah. aku tau, ko bnyak sakit ati dgn aku yg x dgr nasihat ni kn. aku ni degil. aku mntak maap jannah. maapkan aku.

KENNETH KUDANG.
god knows how much i miss u. im crying and i miss u badly. aku bnyak polah salah ngn kau. aku xdga kaka. aku plh bodo bla ko marah. aku tauk. ko hnya mok tlg aku. ko mok aku slamat. aku tauk ko syg aku. im sorry kenneth. im really2 sorry. please eboh stop jd kwn aku. ko bestie aku kenneth. spa gk nk numbok aku k spoket lak? spa gk mok teman aku nangis? i miss u kenneth. maapkan aku please. aku tauk apa smua nk ko plh ya k kbaikan aku. aku tauk kau marah mun aku kua malam. aku tauk ko xska bla aku kua sbarang. aku tauk. aku mntak maap kenneth. aku da bnyak polah dosa ngn kau dr dlok2 gk. aku mntak ampun dr ujong rambut smpei ujong kaki. eboh fedup ngn aku. aku ng bena dh plh bnyak slah ngn kau. aku mntak maap glak2.

NAS, DENG, LABI, AFRON, ADAN, ABUB, JIMMY, HAZIQ, FARIZAL, KOBENG.
bdak2 umah bwah trmasuk nas n deng. aku bnyak buat salah. aku bnyak sakit kn hati dgn kata2 aku. aku da bnyak gla sshkan korg. aku mntak maap sgt2. bharap sgt korg dapat maapkan salah n silap aku. aku bnyak kali marah x tentu pasal, kn. im sorry gla2. maapkan aku. please. aku mntak *ehem ehem* bnyak ke. kta satu klas, aku tersalah cakap ke. aku tersalah terpukol n terngantok dlam kelas, aku mntak maap k. btw, aku mintak ampun n maaf banyak2 kalau ada buat salah kat korg. k? Slamat Hari Raya.

JAMBU, ANTOO, RAKIN. KECIK, DD, DKY, ERRY, CALI.
slamat hari raya. :) xbrapa nk kenal. aku pon xtau cmna nk ckp.
jambu, thanks sbb last sem ko rapat dgn aku. slalu tlg aku bla ssh. slalu teman aku. biar aku tdo dlam keta bla da tlalu letih. mintak maap sbb slalu sshkan ko. slalu buat ko marah. slalu buat ko sakit hati. im sorry jambu.
rakin, thanks rakin sbb tlg aku buat ala2 surprise kat kenneth aritu. snggup p amekaku kat airport. thanks rakin. aritu aku agaka terharu kat ko n jambu bla kta bbuka bersama2 aritu. x sangka korg igt ag kat aku yg msh sakit. thanks. btol2 appreciate it.
antoo aka nizam, kecik, dd, cali, aku mntak maap sbb buat salah kat korg. wlau pn kta xslalu cakap pon. tp kalau ada salah silap aku yg korg x puas ati, aku mntak maap. im sorry. slamaa aku kawan dgn korg, kalau aku ada salah ckp bla lepak sama2, ada teramek hati, maap kn aku. aku mntak maap sgt2. aku bkn sempurna. kdg2 aku tersusahkan korg ke, aku mntak maap sgt2.

GENG GENG DOWNTOWN N SHISHA.
dr part 1 sampai skang aku knal korg. korg mmg org yg baik2 blaka. peramah. cukup buat aku x kekok. buat aku rasa ada org yg rapat. korg mmg baik. kalau ada salah silap kata n tutur bahasaa, klakuan yg mnyakit hati, aku mntak maap. aku mntak maap, halalkan makan minum aku. aku mmg da bnyak buat salah. aku mntak maap. feefa, rudy, balan, cicin, azie, manu, syafiq, ajit, abg adi, abg kam, abg mus, ameer, kecik, ramzu, kalau aku ada buat silap. tegor la kau. aku bnyak sgt da buat silap kat korg. aku mntak maap sgt2. tuhan je yg tau rasa bersalah nya kau kat korg. mintak maap mintak ampun. slamat hari raya.

kepada sapa2 namanya x di nyatakan di atas, jangan la jadikan benda ni satu sebab korg nak amek ati and bermusuhan dgn aku. aku manusia biasa. mmg akn ada kekurangan, mmg akan ada slah n silap di mana2 ceruk hidup. maafkan aku. selamat hari raya, maaf zahir batin.



5 comments:

Kent said...

slmat raya "NAZI"卐...iboh mbak sumthing blit lak..hehehe..N 1 bnda gk..ney duit raya ku ney??hahahah,,

Anonymous said...

thanx emma..balan sntiasa maafkn ema..ema taukn,balan syg ema cmne..maafkn balan gk klu balan da sktkn ati ema..slmt ari raya ema..

eQah Gan said...

im sorry too emma for all my mistakes . seriously imy too :) haih . da balit ka ?

Anonymous said...

Slamat raya emma!!! huhuhuhu ramzu minta maaf gak... and emma ngan ramzu 0-0 k... :)

Fariduddin El-Islam said...

warna warni..haha nice blog. eh add folower kat ridoma.blogspot.cm